Mooie motieven met Yellows Plus

Dit product maakt gebruik van dezelfde techniek en essentie als zijn voorgangers, maar valt op door de eenvoudigere opzet. Het materiaal en de fabricagemethode zijn evenals voorheen hoogwaardig, en door het ingetogen design is het product makkelijk draagbaar en geschikt voor dagelijks gebruik.

Het belangrijkste kenmerk valt in eerste instantie niet op, omdat het minutieus is verweven in het ontwerp. Het combinatiemontuur is ontdaan van alle onnodige details. Een dun montuur gaat echter samen met een subtiel ontwerp, dat al snel aan kracht verliest. Dit product hebben we dan ook uitsluitend te danken aan het vakmanschap van de Japanse ambachtslieden.

Verder zijn de schroefkoppen zodanig gepolijst dat de schroeven bijna onzichtbaar zijn en op schitterende wijze opgaan in het montuur zelf. De originele kleurencombinatie steekt af bij het eenvoudige ontwerp: heldere cocktailkleuren worden gecombineerd met amberkleurige motieven. Voor dit seizoen hebben we gekozen voor tamelijk lichte kleuren, die samen met het rustgevende amber zorgen voor een aangename, waardige en volwassen uitstraling.

Deze bril is niet alleen een lust voor het oog, maar voelt ook aangenaam aan en prikkelt de perceptie. Het eenvoudige ontwerp van deze collectie benadert het concept van draagbaarheid vanuit een ander perspectief. Het opzetten van een bril was nog nooit zo leuk!

 

Meer informatie

www.yellowsplus.com

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook Yellows Plus zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair