LIEBESKIND BERLIN: net zo veelzijdig als de stad

LIEBESKIND BERLIN werd opgericht in 2003 en staat voor nonchalant urban design uit de Duitse hoofdstad. LIEBESKIND BERLIN verwerkt de bijzondere sfeer, creativiteit en veelzijdigheid van de stad in al zijn producten, van tassen en schoenen tot kleding. Het doel is telkens hetzelfde: een modelabel zijn dat net zo veelzijdig en authentiek is als de stad zelf, maar tegelijk kwaliteitsvol en exclusief blijft.

Hoogwaardige materialen

Bij de productie gebruikt LIEBESKIND BERLIN uitsluitend hoogwaardige materialen. Elke handtassencollectie wordt gemaakt uit het fijnste leder en met de grootste zorg genaaid, gestikt en geklonken. Eigentijdse modellen, een unieke afwerking, individuele details en een feilloos gevoel voor trends vormen samen één geheel en maken het merk LIEBESKIND BERLIN tot wat het is.

Naast handtassen en lederen accessoires heeft LIEBESKIND BERLIN sinds 2012 ook een kledingcollectie met vrouwelijke en toch casual nuances. Bij deze stukken ligt de nadruk op materialen zoals leder, denim, katoen en fijne zijde.

Sinds 2015 heeft LIEBESKIND BERLIN ook een collectie brillen en zonnebrillen. Hiervoor haalde het merk inspiratie bij de prints en kleuren van de kleding- en handtassencollecties. De modellen overtuigen met hun typerende LIEBESKIND BERLIN look met spectaculaire kleuren en hippe designs.

Meer informatie

www.deceunynck.be

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook LIEBESKIND BERLIN zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair