l.a.Eyeworks ontwerpt montuur voor Fashion Targets Breast Cancer

l.a.Eyeworks presenteert een speciale ‘Two Blues’-versie van het BOSCO-montuur. De opbrengst hiervan komt ten goede voor Fashion Targets Breast Cancer (FTBC).

Het limited edition montuur maakt deel uit van een collectief initiatief van de Eyewear Designers van de Council of Fashion Designers of America (edCFDA).

Geïnspireerd door de blauwe en witte tinten van het FTBC-logo, hebben tien designers die lid zijn van de edCFDA, allemaal een uniek montuur ontworpen. Deze monturen zijn speciaal ontworpen voor Fashion Targets Breast Cancer. Dit is een liefdadigheidsinitiatief van de CFDA Foundation, die geld wil ophalen en publiek besef voor borstkanker in de VS wil opwekken.

De brillen zijn geproduceerd in een speciale limited edition. Het ‘Two Blues’ BOSCO montuur is verkrijgbaar als optische en zonnebril.

Meer informatie en sales

Magali Somers +32 (0)498 126 012
info@magali-occhiali.com
www.facebook.com/Magali-Occhiali

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook l.a. Eyeworks zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair