l.a.Eyeworks onthult nieuw campagneportret met kunstenaar Betye Saar

De kunstenares Betye Saar uit Los Angeles is het nieuwste gezicht in de portretcampagne van l.a.Eyeworks.  Op het portret, gefotografeerd door Greg Gorman, draagt zij het montuur ‘Dublin’ van l.a.Eyeworks.

Met de bekende slogan van l.a.Eyeworks “A face is like a work of art. It deserves a great frame” in het achterhoofd, heeft Gorman een prachtig zwart-wit portret van Betye Saar geschoten. Dit portret zal op alle marketingplatformen van l.a.Eyewear verschijnen.

De kunstenares Betye Saar

Met een indrukwekkende carrière, die nu ruim vijf decennia uitstrekt, heeft Betye Saar diverse kunstwerken gemaakt, waaronder collages en beeldhouwwerken. “De handtekening van Betye Saar in het huidige kunstlandschap en de stad Los Angeles is ongelooflijk.” Aldus l.a.Eyeworks co-founder/co-designer Gai Gherardi.

De geest en visie van deze levendige 90-jarige kunstenares is tentoongesteld in tal van solo en groepstentoonstellingen in prestigieuze kunstinstellingen, waaronder Museum Het Domein in Nederland, Fondazione Prada in Milaan en het Brooklyn Museum. Bovendien zullen in de toekomst tentoonstellingen plaatsvinden in het Craft and Folk Art Museum van Los Angeles en het Tate Modern van Londen.

Fotograaf: Greg Gorman. Make-up: Sonia Lee voor La Mer.

Meer informatie

www.laeyeworks.com

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook l.a.Eyeworks zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair