Japanse expertise van Masunaga

Het merk Masunaga is een van de oudste brillenmerken ter wereld en produceert sinds 1905 haar brillenglazen in Fukui (Japan).

Het produceren van een Masunaga montuur bestaat uit ruim 200 handmatige handelingen met absolute garantie voor kwaliteit. Masunaga Optical is een goed voorbeeld van Japanse expertise; het heeft als enige bedrijf in Japan alle facetten van vervaardiging in eigen beheer: van grondstoffen tot productie en afwerking van de monturen. Hiermee wordt de kwaliteit tot in de kleinste details gewaarborgd.

Vakmanschap, passie en kwaliteit staan bovenaan bij dit merk. Niet voor niets is hun missie: “We manufacture excellent eyeglasses. We want to make a profit if we can, but we don’t hesitate to take a loss. It is always in our thoughts to manufacture excellent eyeglasses.”

Meer informatie 

info@style22.eu | +31 (0)76 205 90 29
Facebook & Instagram:  @style22eyewear

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook Masunaga zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair