Hoe rijk kan eenvoud zijn? Ontdek Falvin Eyewear op Niche 2017

De Deense Birgitte Falvin startte in 2015 met Falvin eyewear. Als  dochter van Deens-Amerikaanse ouders genoot ze design opleidingen in de beste scholen in  Denemarken, Italië en Engeland.

Elk montuur van Falvin Eyewear kan je zonder enige twijfel een juweel noemen, en dat uit zich ook in de materialen. 24 Karaats goud of alladium zijn geen uitzonderingen. Vanuit haar achtergrond als juweelontwerpster geeft ze aan elk montuur een esthetisch verantwoorde touch, die uniek te noemen is zonder haar Scandinavische roots te verloochenen.

Haar gedurfde Deense stijl kenmerkt zich in een sterk gevoel voor ethiek en verfijnde kwaliteit die je ook aantreft in de haute couture of juweelontwerp.

Hoe rijk kan eenvoud zijn?

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook Falvin zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair