Exclusieve monturen Porsche Design

Ook dit keer vindt u de exclusieve monturen van Porsche Design op de Niche Optical Fair. Porsche Design Eyewear biedt u de kans om een rit met een Porsche auto te winnen! Wilt u deze unieke kans niet missen? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze stand. 

Ook de nieuwste Porsche Design Eyewear collectie blijft trouw aan de bekende designfilosofie van F.A. Porsche. “Als je de functie van een object lang genoeg bekijkt, wordt de vorm vanzelf duidelijk”. Dit weerspiegelt zich onder andere in de introductie van nieuwe monturen waarin carbon is verwerkt. Duizenden vezels worden in elkaar gevlochten, wat zorgt voor een licht materiaal met een hoge flexibiliteit, treksterkte, bestendigheid. In de veer is, naast carbon, ook roestvrij staal en rubber verwerkt. Het zachte rubber aan het eind van de veer verhoogt het draagcomfort.

Laat je meeslepen

Dit alles is nog maar een tipje van de nieuwe Porsche Design Eyewear “sluier”, speciaal voor mannen die gaan voor design en exclusiviteit.

Kom naar de stand, laat u meenemen in de Porsche Design wereld en maak kans op een rit in een exclusieve Porsche auto, een Porsche Design aktetas of portemonnee! Porsche Design kijkt ernaar uit u op de stand te mogen verwelkomen!

Meer informatie

www.porsche-design.com

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook Porsche Design zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair