Colibris vertelt:

“Wij van Colibris zijn gespecialiseerd op het design van brillen voor fraaie gezichten. Onze visie is om modieuze brilmonturen ook voor zeer smalle gezichten aan te bieden. Wij oriënteren ons aan de gulden snede van het gezicht en zorgen voor een goede pasvorm en draagcomfort.”

“Inmiddels kunnen wij op 15 jaar ervaring terugblikken en zijn heel blij, dat uit ons idee een leuke, veelvuldige collectie is gegroeid. Colibris is een familiebedrijf uit Lübeck in Noord-Duitsland. Onze monturen worden ambachtelijk in Duitsland geproduceerd.

De focus van de recente collectie ligt op klaarheid, rechtlijnigheid en lichtheid. Dit lukt middels fijne, filigranen acetaatmonturen en lichte combinaties van acetaat en metaal.”

www.colibris.eu

NICHE

Het lijkt nog ver weg maar de organisatie is volop bezig met de voorbereiding van alweer de vierde editie van NICHE, die op 3 september plaats zal vinden. NICHE is dé optical fair van België voor opticiens die zichzelf willen onderscheiden met bijzondere collecties. Ook Colibris zal aanwezig zijn bij deze inspirerende vakbeurs.

Meer informatie: www.nicheopticalfair.be

@nicheopticalfair