Xavier Garcia Barcelona herfst 2017: mix it up

De nieuwe metalen herfstcollectie van 2017 haalt zijn inspiratie uit de kunst van ‘collage’: contrast, overlapping en vermenging. Door de combinatie van lichtgewicht en metaal, is de nieuwe lijn een prachtige combinatie van tijdloosheid, elegantie en trends.

De karakteristieken van Xavier Garcia (volume- en kleurencombinaties) spelen als het ware met het  contrast van metaal en acetaat, evenals de overlapping van texturen en de vereniging van diverse afwerkingen.

Dakota

Ze heeft een raadselachtige persoonlijkheid. Ze is kalm, geheimzinnig en evenwichtig. Haar discretie vloeit voort uit haar wens om anderen niet lastig te vallen, dus lost ze haar eigen problemen op. Ze is erg geduldig, gericht en voelt dat de tijd altijd aan haar zijde ligt. Ze is zeer ambitieus en is altijd bereid om te helpen. Haar visionaire en innovatieve kant maakt haar het beste in haar vakgebied met behulp van state-of-the-art technieken.

Een oversized vierkant ontwerp (Ø53) met een retro gevoel en een jeugdige look.

 

Daniela

Een natuurlijke verleidster, vol met charisma. Ze streeft naar zo min mogelijk eentonigheid en routine. Ze vindt het makkelijk om zich uit te drukken en te communiceren. Ze is flexibel, direct en alert en kan zich aan elke situatie aanpassen. Ze is erg ongeduldig en het overwinnen van het onoverwinnelijke geeft haar grote vreugde. Daarom houdt ze van ontdekkingen, de aantrekkingskracht van het onbekende en reizen. Ze geniet elke dag van haar werk als stewardess, want dat geeft haar de kans om de wereld te reizen.

Een afgeronde cat-eye (Ø55) en een retro touch.

Debora

Zij is een eenvoudige en pure vrouw die stevig op de grond staat met beide benen. Zij houdt niet van oppervlakkigheid en ze is volledig betrouwbaar. Debora is iemand waar men op kan rekenen en die zich aan haar woord houdt. Zij houdt zich aan een strikte morele code en hoge principes. Ze is een risicodrager, omdat ze een groot initiatief heeft. Soms lijkt ze misschien wel onverschillig te zijn omdat ze van eenzaamheid houdt. Maar ze houdt ook van haar vrijheid, veranderingen en onafhankelijkheid. Zij is trots op haar goede werk en houdt van planten, dieren en natuur.

Een rechthoekig ontwerp (Ø51) met een chique rand.

Lorca

Als beroep is hij ingenieur beroep. Hij wordt gekenmerkt door zijn ingetogenheid, verlegenheid en intelligentie. Hij is een emotioneel persoon, die zich vaak achter een muur van onverschilligheid verbergt. Tegelijkertijd is hij vriendelijk en helpt hij anderen vaak. Hij zoekt rust en stilte. Dat beïnvloedt hem positief. Meestal tref je hem aan met zijn neus in de boeken.

Een klassiek rechthoekig ontwerp (Ø54) met een duidelijk mannelijk gevoel.

Losada

Zijn grootste passie en verantwoordelijkheid is de wet, en daarom houdt hij van recht. Als kind was hij al intellectueel aangelegd. Hij heeft een bepaalde charisma die hem veel bewondering van de mensen om hem heen wint. Hij houdt ervan om de beste wijn te kiezen voor een diner met vrienden. Hij houdt van een goed gesprek heeft een duidelijke voorkeur voor mind games.

Een rechthoekig ontwerp (Ø54) met een retro gevoel en een sterke persoonlijkheid.

Linus

Hij is boeiend, op een aangename manier. Hij wordt altijd gezien als communicatief, lachend en gelukkig. Hij heeft een sterke band met mensen; hij voelt zich gelukkig als iedereen om hem heen blij is. Hij heeft de kunst om moeilijke situaties te ontlopen. Hij houdt ervan om te koken en heeft daar ook een groot talent voor. Hij is dol op alles wat te maken heeft met schoonheid en hij houdt van kunsttentoonstellingen.

Een unisex panto-ontwerp (Ø48) met een jeugdige look.

Meer informatie

www.xaviergarcia.design