Waar het allemaal begon: thuis bij Sven Götti

De nieuwe campagne voor de brillencollectie van Götti Zwitserland was precies gesitueerd waar de ideeën vandaan kwamen: thuis bij ontwerper Sven Götti.

Het idee klinkt eenvoudig en met de juiste mensen is het ook nog leuk. Sven Götti nodigde, samen met zijn modefotograaf Zosia Prominska, een dag lang alle modellen uit bij hem thuis. Omdat de beelden en ensceneringen ter plekke zijn ontwikkeld, is er veel spontaniteit te zien in de nieuwe campagne. Als voormalig model begrijpt Zosia Prominska haar ambacht, en in het bijzonder de mensen erachter. De juiste uitdrukking, de juiste snit en altijd met een knipoog. Haar beelden zijn gerangschikt op natuurlijke en verrassende manieren.

Zosia plaatste de modellen in hun poses en maakte de foto compleet door aanvullingen uit de inboedel van het appartement. De foto’s werden aangevuld met slogans die de stemming en vreugde van deze dag weerspiegelen; gedeeltelijk ironisch, provocerend of gewoon met een vleugje humor. Naast de drie modellen Noe, Dominika en Linus was ook Florian Burkhardt erbij, die van bijna filmster naar internationaal model en muziekproducer groeide.

Meer informatie

www.gotti.ch