Vier elegante nieuwe Line-Art modellen

Line Art Charmant is een premium brillenmerk dat zijn inspiratie vindt in harmonie en aantrekkelijke vormgeving.

Deze geraffineerde damesmonturen zijn ongeëvenaard dankzij hun elegante semi-luxueuze esthetiek, superieure Excellence Titanium-samenstelling en ongelooflijk lichte en comfortabele pasvorm. Je zou bijna vergeten dat je een Line Art-montuur draagt.
Vier elegante nieuwe Line Art-modellen versterken deze karakteristieke Charmant-collectie. Kenmerkend voor deze laatste monturen is de inventieve mix van materialen in de sierlijke veren, waar een dunne decoratieve balk is ingepast tussen twee katachtige elementen van Excellence Titanium. Dit opvallende detail versterkt de lichtheid en flexibiliteit van Line Art door zijn luchtige structuur en gewichtloze samenstelling. Functionele eigenschappen, zoals adaptieve neuspads en voorgevormde oortips, vergroten het draagplezier.

XL2142 Vivace (glasbril)

De Line Art Charmant-monturen zijn vermaard vanwege hun gedistingeerdheid en superlichte draagcomfort. Deze verleidelijke nieuwe look maakt deze eigenschappen meer dan waar. Deze glasbril is subtiel minimalistisch, terwijl de uitgebreide materiaalmix in warme kleuren op de veren een contrasterend vleugje glamour laat zien. De Excellence Titanium-materialen onderstrepen de flexibiliteit en gewichtloosheid van het montuur. Deze prachtige look is verkrijgbaar in blauwe, paarse en vergulde tinten.

 

XL2143 Vivace (glasbril)

Op zoek naar eyewear die verfijnd gekleed, maar tegelijkertijd comfortabel en licht is? Kijk dan eens naar deze nieuwe bril uit de Line Art CHARMANT-collectie. Het randloze montuur is aan de voorzijde elegant en minimalistisch, terwijl de veren harmonieuze arrangementen van kleuren en materialen laten zien. Deze luchtige look komt in zachte roségoudkleurige, witte en bruine tinten.

XL2144 Vivace (volledig omrand)

Line Art Charmant-monturen zijn een harmonieuze compositie van aantrekkelijke vormgeving en functionaliteit. Dit sierlijke model in zwart, roségoud en bruin heeft een luxe uitstraling dankzij de glanzende titanium randen en veren. Deze prachtige monturen hebben alle comfortkenmerken van een Line Art-bril: een comfortabele pasvorm, lichte touch, gladde oortips en neuspads die zich aanpassen aan de drager.

XL2145 Vivace (nylor)

Dit elegante Line Art Charmant-montuur munt uit in sierlijke eenvoud. Het tijdloze nylor model heeft rechthoekige randen met een subtiele, katachtige afwerking. De bovenlijnen en veren zorgen voor een opvallend kleuraccent, met warme tinten op het voorstuk. Dit model komt in felle tinten blauw, paars en verguld en voelt net zo goed aan als het eruit ziet.

Meer informatie

www.charmant.com