Unieke monturen van Visiva refereren naar Italiaanse voorouders

Voor de nieuwe SS17 collectie werd Visiva geïnspireerd door oude beschavingen en prachtige handgemaakte producten. Het onderliggende principe van alle Visiva collecties is dat zij trots zijn om te behoren tot een land dat grote mannen en vrouwen heeft grootgebracht.

Presentatie tijdens Mido

Tijdens Mido 2017, eerder dit jaar, presenteerde Visiva vol trots haar nieuwste monturen. Prachtige brillen, met verrassende combinaties van materialen, zoals acetaat gecombineerd met steen. Het zijn fijne brillen, met een superieure afwerking.

Weerspiegeling van Italië

Een gemeenschappelijk kenmerk bij de nieuwe ontwerpen van Visiva, is het graveerwerk aan de voorkant en binnenkant van de veren.

Deze nieuwe monturen dragen de namen ‘Trivulzio’, ‘Magnani’ en ‘Gentileschi’. Namen die nieuwsgierigheid opwekken. Deze namen zijn namelijk ontleend aan mensen die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de Italiaanse cultuur. De nieuwe collectie bevat verfrissende ontwerpen, die de tradities van volkeren uit het verleden op een mooie wijze weerspiegelen.

Unieke ontwerpen

Visiva heeft op een vaardige werkwijze, verfrissende monturen ontworpen met eigentijdse vormen. Verder bevat ieder montuur mooie kleuren die perfect bij elkaar matchen en op elkaar zijn afgestemd. De monturen zijn beschikbaar voor mannen én vrouwen. Bovendien kunnen alle drie de monturen worden gebruikt voor zowel optische als zonnebrillen.

Om de veren te verfraaien, zijn er halfedelstenen, zoals tijgeroog en rode agaat, op de veren geplaatst. Dit is zeer kenmerkend voor het merk. Visiva geeft een unieke look aan ieder montuur en voegt hierdoor een touch van elegantie en moderniteit aan nieuwe combinaties.

Meer informatie

www.visiva.pro