Trendy monturen voor het najaar: de nieuwe collectie van neubau Eyewear

Het jonge brillenmerk neubau eyewear kondigt na een broeierig en druk zomerseizoen in de stad zijn terugkeer aan met fonkelnieuwe modellen en kleuren.

Vooral Sarah, Manu, Erwin en Felix van de designcollectie ‘The Wire’ springen in het oog. Deze modellen haken in op de trend van minimalistische lijnen en vormen, en maken indruk met hun fijne roestvrijstalen monturen. Uw neus en oren slaken een zucht van verlichting, terwijl uw gevoel voor esthetiek geprikkeld wordt door deze langverwachte variatie in stijl.

De vier nieuwkomers zijn elk verkrijgbaar in twee maten en vier kleuren: silky rose, glorious gold, eclectic silver en graphite matte. Ook van de partij: de combinaties eclectic silver/black en glorious gold/white. De neuskussentjes en de veren zijn gemakkelijk aan te passen. Zo staan ze garant voor een fijne pasvorm.

De collectie uit het hoogwaardige polymeer naturalPX krijgt er ook drie nieuwe modellen bij. De groentjes Rebecca, Pierre en Thomas zijn verkrijgbaar in zes rijke kleuren en zetten de toon qua visuele impact én milieuvriendelijke aanpak. Dankzij het innovatieve materiaal voelen ze even licht aan als de monturen uit de roestvrijstalen collectie, die op haar beurt wordt aangevuld met een extravagante en een ingetogen nieuweling: het kattenoogmodel Lotte en de meer klassieke Peter. Flo volgt daarentegen de trend van de ronde monturen en is net als Lotte en Peter verkrijgbaar in zes verschillende kleuren

Het brillenmerk neubau eyewear combineert sinds zijn lancering in juni 2016 de frisse geest van jonge creatievelingen met een jarenlange expertise. neubau eyewear is dan ook een afstammeling van de succesvolle Oostenrijkse groep Silhouette International en geniet aan de zijde van het moederbedrijf van decennia aan knowhow. Zo komen de hoogste kwaliteitsvereisten en een dynamische vooruitgang op het vlak van technologie en design samen in één product. Elk model draagt de naam van een van de werknemers van het bedrijf.

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com