Titanium brillencollectie van Ørgreen Optics met een tintje Noord-Amerika

Ørgreen Optics presenteert met genoegen zijn nieuwste collectie titanium brillen voor zowel dames als heren. Elk van de vijf stijlen van de collectie is vernoemd naar enkele van de oudste indianenstammen van Noord-Amerika. De Titanium Tribe, die hulde brengt aan de kracht, trots en doorzettingsvermogen van inheemse stammen door de geschiedenis, is een verzameling duurzame optische frames van de hoogste kwaliteit.

De collectie zet de verbintenis van Ørgreen met Japans titanium voort, een hoeksteen van het Deense merk sinds de oprichting. Deze collectie ziet de toevoeging van een onderscheidende nieuwe functie in de vorm van frames met afgeronde hoeken voor zowel mannen als vrouwen. In tegenstelling tot eerdere titaniumstijlen, zijn de randen van deze frames afgerond met een freeskop voor een zachtere, meer gladde look, een functie die meestal alleen in acetaatframes te vinden is. Deze extra stap van productie – met de hand uitgevoerd in de superieure fabrieken van Ørgreen in Japan – verzacht de algehele expressie en voegt een verrassingsniveau toe in de botsing tussen vorm, hardheid en oppervlak.

De Titanium Tribe viert het rijke kleurenpallet die te vinden is in de inheemse Noord-Amerikaanse cultuur en manier van aankleden, en heeft een mix van aardse eigentijdse kleurnuances zoals Chocolate, Spanish Brown en Coffeeblack, maar wordt aangevuld met een scherpere, vollere tint zoals Rio Red , Grape Juice en Misty Rose. Met een brede stilistische aantrekkingskracht, biedt dit bereik van monochrome en tweekleurige kleurenverhalen veel stemmingen en expressies. Over het algemeen wordt dit gekenmerkt door optimistisch minimalisme. Deze benadering blijft trouw aan het oude merk van Ørgreen voor hun werk in titanium, polyamide en acetaat brillen: een combinatie van esthetiek en superieure tradities van vakmanschap uit Scandinavië en Japan.

Meer informatie

orgreenoptics.com