Titanflex: 30 jaar innovatie, comfort en design

In 1988 kwam Eschenbach optiek voor het eerst met de lancering van Titanflex. Het merk heeft sindsdien het vertrouwen gewonnen van veel brillendragers en wordt hoog aangeschreven bij zowel opticiens als consumenten. Het merk blijft steeds weer bewijzen aan de hand van nieuwe innovatieve ideeën dat het meedoet op de markt.

Technologie en design

“Technologie in combinatie met design” is de beste beschrijving voor het succes van Titanflex. Dit, omdat het niet mogelijk was om de bril te produceren zonder de kennis van de specialisten van Eschenbach. Ze zorgen ervoor dat de frames steeds lichter, sterker en flexibeler worden. Naast de kwaliteit van de bril imponeert Titanflex ook met zijn design, zijn tijdloze esthetiek en zijn grote hoeveelheid aan materiaalcombinaties. Door out of the box te denken onderscheidt Titanflex zich met originaliteit door het gebruik van verschillende materialen in een bril. Door de innovatieve ontwikkeling van Titanflex zijn de brillen dun in de frames terwijl dit niet ten koste gaat aan de sterkte van de bril.

Kinderbrillen

Ook aan de behoeftes van de kinderen wordt gedacht. De ontwerpers van Eschenbach erkennen dat kinderen van vandaag er niet alleen schattig en grappig uit willen zien, maar dat de brildragers ook echt plezier uit de bril kunnen halen waardoor het dragen van een bril geen beperking wordt.

Meer informatie

www.eschenbach-optik.com