Tijdloze elegantie in de nieuwste ontwerpen van OWP

In de nieuwe mannen- en vrouwencollecties van OWP staat elegantie centraal. Ze zijn verfijnd, subtiel maar toch modern. De details spatten ervan af en het kleurenpalet is uniek.

Styles 1759 / 1760

Deze vrouwelijke modellen laten de indrukwekkende schoonheid van puur titanium zien. De details op de veren zijn discreet maar toch opvallend. Het past naadloos bij het afgeronde profiel en het gegalvaniseerde kleurenpalet.

 

Styles 1434 / 2175

De inspiratie van de modellen 1434 en 2175 komt van origami. Als resultaat van de delicate berg- en dalplooien in de poten ontstaat er een samenspel van reflecties. Door het hoog gepolijste ontwerp glanzen de hoeken als juwelen.

Styles 2176 / 2177

De lente ademt een frisse bries in de vrouwencollectie van OWP. Een gebloemde titanium veer schittert met gelakte oppervlakten en subtiele kleurnuances. Het uiterlijk doet denken aan edelstenen of barnsteen.

Style 8613

De nieuwe herenstijl laat zien hoe modern nylon monturen kunnen zijn. De mannelijke lensvorm creëert, in combinatie met de acetaten veren, een onmiskenbare lineaire look.

Meer informatie

www.owp.de