Tijd voor een ander perspectief met de nieuwe horizor

Sportfanaten kunnen zich voortaan helemaal uitleven in de open lucht met de nieuwe horizor van adidas Sport eyewear. Laat u niet misleiden door zijn stijlvolle looks; de horizor zit vol nieuwigheidjes die de perfecte pasvorm en het helderste zicht bieden tijdens het sporten.

Of uw klant nu zijn of haar favoriete parcours door het bos loopt, over het asfalt raast op de fiets of gewoon door de stad wandelt met een koffie in de hand: de horizor zal de hele dag lang veel indruk maken.

Mis geen enkel detail

Door zijn ruime frame is het gezichtsveld van de drager gegarandeerd groot genoeg om de kleinste details te zien. Zijn grootte is geknipt voor mannen, maar met de trendy vrouwelijke kleuren wordt de horizor meteen ook een absolute must have voor vrouwen.

Of uw klant nu een man of vrouw is, en welke vorm zijn of haar gezicht ook heeft, met handigheidjes zoals de Double-Snap Nose PadsTM of Traction GripTM aan de binnenkant van de brilarmen zit hij voor iedereen perfect, zelfs bij het bewegen. Het lichtgewicht, flexibele en onbreekbare SPX® montuur zit als gegoten en kan tegen een stootje bij het sporten. Als de brilarmen onder druk komen te staan, klikken ze dankzij de Quick-Release HingeTM gewoon uit de weg.

Volop keuze

Uw klant krijgt de keuze: gaat uw klant voor de hoogwaardige 8-base Vision AdvantageTM polycarbonaat spiegelglazen in verschillende kleuren die het licht uitstekend absorberen en voor een mooi contrast zorgen? Of liever voor glazen met de gepatenteerde Light Stabilizing Technology™ van adidas Sport eyewear die lichtschommelingen afvlakken en oogvermoeidheid voorkomen? Basisvarianten van de glazen zijn ook mogelijk.

Het montuur van de horizor is compatibel met glazen op sterkte. Die kunt u meteen in het montuur  monteren of via een kliksysteem plaatsen of weghalen. Zo spelen deze brillen met gemak in op het gezichtsvermogen van de drager.

De nieuwe horizor van adidas Sport eyewear is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren- en glazencombinaties.

Meer informatie

Surf voor meer informatie naar www.adidassporteyewear.com.