Technop in de startblokken voor komend schooljaar

Alle kinderen kijken momenteel al reikhalzend uit naar de grote vakantie. Technop daarentegen staat al helemaal in de startblokken voor het komende schooljaar en dit met de coolste nieuwe collecties van onze topmerken voor kinderen, Cars en Lulu Castagnette!

Cars

Cars is dé collectie voor alle kleine jongens en vooral voor diegenen die ervan dromen om een echte autoracepiloot te worden! De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende speelse kleuren en met decoratieve Cars-elementen versierd. De collectie springt eruit door zowel het design alsook door de degelijke kwaliteit. Zodoende zijn ook alle mama’s van de stoeiende jongens gerustgesteld!
Bekijk hier de Cars-collectie

Lulu Castagnette

Voor de kleine meisjes is er Lulu Castagnette Enfant. Dit is een collectie met een hoog knuffelgehalte door hun iconische teddybeer. Het ruime gamma aan verschillende modellen onderscheidt zich door de originele kleurencombinaties, van zacht tot pittig. Er is voor elk wat wils!
Bekijk hier de Lulu Castagnette Enfant-collectie

Lulu Castagnette Femme is dan voor de tieners. Met een verfijnde bril van deze collectie kunnen de jongedames een zekere flair toevoegen aan hun outfit. Er zijn modellen in kleine maten met originele ontwerpen, elegant versierde veren met motieven en uitgesproken designs.
Bekijk hier de Lulu Castagnette Femme-collectie

Meer informatie

www.technop.be

Telefoonnummer: (09/218.87.10)