TAVAT summer eyewear: Let’s go urban style

De felbegeerde Soupcan-collectie van het brillenmerk TAVAT valt op met zijn ronde brilglazen, metalen afwerking en uitgesproken urban look. Om de lente in te zetten lanceert TAVAT een aantal nieuwe Soupcan-modellen. Het internationale brillenmerk showt twee nieuwe optische brillen en een bijzondere zonnebril met een quasi volledig acetaatmontuur.

Urban en industrieel

Cinque en Folium zijn de twee nieuwe aanwinsten in de Soupcan-collectie. Er is de optische bril met afgerond leopardmontuur (Cinque) voor een smart urban look en een optisch exemplaar in frisgroen (Folium) dat inspeelt op de huidige kleurentrends.

Ze dragen met hun metalen constructie-elementen, zoals de scharnieren en neusbrug, nog steeds de karakterische Soupcan-stempel, maar kregen voor de gelegenheid een acetaatmontuur. Dat maakt Soupcan nóg iets draagbaarder, nog iets meer zomer.

Blinder

In april 2017 verschijnt het ‘Blinder’ model. De zonnebril met leopardprint is geïnspireerd op het pilotenmontuur uit de jaren dertig en is daarmee nu al de voorspelde must have uit de Soupcan-collectie.

Ultieme oogbescherming

Álle zonnebrillen van TAVAT zijn voorzien van melanineglazen. Melanine is een natuurlijk element dat in de ogen, het haar en de huid aanwezig is. Het beschermt tegen schadelijke invloeden van zonlicht door UV-licht te filteren.

TAVAT gebruikte die inspiratie om een met synthetische melanine geïnjecteerd zonneglas te ontwikkelen. Dat maakt deze zonnebrillen 100% UVA- en UVB-resistent.

Deze toonaangevende glastechnologie biedt het summum qua oogbescherming met ook verhoogde beeldscherpte, verhoogd contrast en verminderde verblinding. En dit zonder aantasting van de perceptie van kleuren.

Meer informatie

www.tavat-eyewear.com

www.vision-company.be

Vision Company is the official partner of MONOQOOL – TAVAT – optoVision

T +32 (0)9 232 37 20