Style icon meets style icon

Götti lanceert de nieuwe 3D geprinte brillencollectie met een campagne die laat zien hoe echte Götti’s de bril dragen.

De brillen van Götti staan voor de Zwitserse levensstijl. Ze zijn ontworpen in Zwitserland, geproduceerd door toonaangevende fabrikanten in Duitsland, Oostenrijk en Japan, en worden geleverd aan geselecteerde retailers in meer dan dertig landen wereldwijd. De nieuwe collectie, genaamd ‘Dimension’, is gemaakt in Zwitserland.

Het verhaal van Dimension  

Dimension is een omarming van diversiteit. Identiteiten en karakters worden uitgewisseld. Het is een mix van stedelijke invloeden, zoals kunst, architectuur, mode, maar ook de rauwe natuur. De Dimension is een upgrade naar de hedendaagse street style. In deze bril wordt het verhaal van de drager weerspiegeld middels het design en de kleur van het montuur.

Een high-end en high skill product. Een hoge kwaliteit met een hoge vakbekwaamheid. En ook nog eens Swiss made.

De Dimension is een unieke 3D geprinte bril. Laat uw klanten nu genieten van een uiterst comfortabele pasvorm. Een ongelooflijke, lichte en goed uitgebalanceerde bril, ontworpen voor een stabiele pasvorm. De Dimension is beschilbaar in zowel correctiebrillen als zonnebrillen.

Er is keuze uit 24 modellen met zes veelzeggende kleuren. Van filigraan, tot expressief dominant. Het montuur past zich aan naar de identiteit van de drager.

Vier hoofdpersonages werden voor de campagne van de nieuwe Götti-bril gefotografeerd. Allemaal hebben ze één ding gemeen: een sterk ontwikkeld gevoel voor esthetiek, dat een essentieel onderdeel is van hun beroep.

De hoofdpersonages van de campagne

Tamy Glauser, model
Geboren in 1985 en afkomstig uit Bern. Zij is  misschien wel het enige internationale Zwitserse topmodel op dit moment. Bevendien is zij tegenwoordig ook nog eens actief als fotograaf.

Tammy draagt de 3D geprinte zonnebril CLAPP

Florence Tétier, creatief directeur en oprichter van Novembre Magazine
Zij is in 1983 geboren in Zwitserland, maar woont en werkt tegenwoordig in Parijs. Zij volgde  de creatieve opleiding aan de beroemde ECAL in Lausanne. In 2010 werd ze mede-oprichter van Novembre, het innovatieve tijdschrift voor kunst, schoonheid en innovatie.

Florence draagt ELLIOT en maakt een indrukwekkend statement

Niels Olsen, exhibition director gta/ETH
Niels is geboren in 1989, te Zürich. Vandaag de dag woont en werkt hier nog steeds. Samen met co-curator Fredi Fischli, de kunsthistoricus, brengt hij allerlei vernieuwingen naar de ETH expositie.

Niels draagt de 3D geprinte CAMIL, een ware klassieker

Beni Bischof, kunstenaar
Hij is geboren in Zwitserland in 1976. Beni woont en werkt in St. Gallen. Internationaal is hij bekend geworden door zijn grappige tekeningen en absurde collages. Hij houdt van teken- en woordspelingen en het bereiken van een groot effect met eenvoudige middelen.

Berni draagt het sportieve model AMOS, in een steengrijze kleur

Meer informatie

www.gotti.ch