Strellson komt met retro geïnspireerde monturen

Strellson heeft een innovatieve, internationale en zelfverzekerde attitude. Dit hedendaagse herenmodemerk biedt statements op maat die jong en kosmopolitisch zijn en hun eigen stempel dragen. En wat zonnebrillen betreft, heeft deze attitude de overhand in krachtige, urban looks die trendy en moeiteloos stijlvol zijn.

De nieuwe Strellson-zonnebrillen brengen dit jaar de hipste modellen en kleuren in een bonte verzameling moderne en retro geïnspireerde monturen. Geen moeite was te veel voor het ontwerpteam, dat de nadruk heeft gelegd op de details van de veren en brug, de ronde en moderne vormen en frisse kleurencombinaties. Het rijke kleurenpalet heeft een breed spectrum: levendige combinaties van blauw, rood, groen, grijs en goud, patronen, doorschijnend en monochroom in acetaat en gemixte acetaat-metallic looks.

SN33207

Koel, zelfverzekerd en eigentijds: zo kom je over met deze casual nieuwe zonnebril. Alle ogen zijn gevestigd op de unieke dubbele brug met masculiene uitstraling. Bijna vierkante glazen in een compact, acetaat montuur met opvallende pilotenflair. De gemarmerde tinten versterken het bruin, havanna en rood van het nieuwe seizoen. Klassiek zwart completeert deze lijn.

SN33208

Geef je casual zomerstijl een touch met deze stijlvolle Strellson-zonnebril. Het geheim schuilt in de details: dit iconische profiel is vervaardigd uit drielaags acetaat, wat frisse kleuraccenten aan het voorstuk en de veren toevoegt en het montuur een subtiele, sportieve touch geeft. Een dubbele brug en een mix van metaal en acetaat maken deze urban zonnebril nog dynamischer. Kies voor deze look in modieuze tinten voor het nieuwe seizoen en natuurlijk ook in zwart.

SN33216

Deze Strellson-zonnebril brengt een mooie look van de zomer over. Geïnspireerd door de retro aantrekkingskracht van de pilotenbril zijn de designers een stapje verder gegaan met deze moderne dubbele brug en de vierkante vorm van het voorstuk. Het effect is modieus en mannelijk. Met comfort hoog op de lijst draagt dit montuur ook prettig dankzij het veerscharnier. Ook verkrijgbaar met polariserende glazen.

SN33217

De stemming blijft cool met deze iconische nieuwe Strellson-zonnebril. De klassieke stijl komt tot uiting in trendy afgeronde randen, versterkt door een gewelfde dubbele brug. Dit model heeft een strakke, eigentijdse uitstraling met gladde metalen vlakken. De geraffineerde look op maat doet het goed bij sportieve ontspannen of chique professionele kleding.

SN33210

Superlatieven schieten te kort bij deze trendy zomerlook uit de nieuwste Strellson-zonnebrilcollectie. Laten we beginnen met het ultradichte, vintage-geïnspireerde montuur, dat teruggaat naar de koele Rivièra-dagen uit de jaren 1960. De brug heeft een inkeping. Deze herenbril komt in rijk havanna of licht goudbruin voor echt modieuze aantrekkingskracht; klassiek zwart of polariserend kaki voor tijdloze elegantie.

SN33218

Strellson presenteert urban mode met een retro uitstraling met deze vintage, bijna ronde herenzonnebril. Deze compacte look wordt aangevuld met mooie ontwerpdetails, zoals de opvallende sleutelgatvormige neusbrug en het gevlekte doorschijnende materiaal in rode, bruine en blauwe modellen. De Strellson-branding maakt deze chilled-out zomeraccessoire compleet.

Meer informatie

www.charmant.com