Stijlvol hardlopen met de wayfinder en protean van adidas Sport eyewear

De lichtgewicht wayfinder en protean slaan een brug tussen vorm en functie. De drager kan nu geheel in stijl zijn parcours verkennen. De stabiele pasvorm met aanpasbare neuspads en grip aan de binnenkant van de veren zorgen voor een fijn draagcomfort. Bovendien is er een grote keuze aan glazen, geschikt voor alle weersomstandigheden.

adidas Sport eyewear stelt de nieuwe ‘wayfinder’ en ‘protean’ voor: een evenwichtige samensmelting van tijdloos design en ingetogen technologie. Deze nieuwe brillen zetten de sportieve levensstijl in de kijker. De sobere, sterk vereenvoudigde no-nonsensemodellen zijn een uniek fashionstatement.

protean

 “Don’t just run, own the streets!”

Sluit geen compromissen en ga tot het uiterste met deze bijna gewichtloze en onbreekbare monturen, die zich perfect aanpassen aan de vorm van het hoofd van de drager. De aanpasbare neuspads en antislipcoating aan de binnenkant van de veren zorgen ervoor dat de uniseks wayfinder en protean een stevige grip behouden, zonder in te boeten aan comfort of hun strakke, stoere uitstraling.

Mis geen enkel detail

Met een divers gamma aan aangepaste glazen, ziet de sporter elk detail op zijn of haar parcours. Zij kunnen voor de eerste keer ook in essentials kiezen voor glazen die in een paar seconden tijd automatisch van kristalhelder naar donker getint veranderen. Of men in het drukke stadscentrum of in het bos gaat rennen, en zelfs wanneer het buiten al pikdonker is, de drager is klaar voor alle weersomstandigheden op elk moment van de dag en de ogen zijn steeds beschermd.

wayfinder

Personalisatie

Door middel van de verschillende kleurenopties, kan de ultieme outfit van top tot teen samengesteld worden. Men kan kiezen voor een blijvende indruk voor, tijdens of na het sporten. Deze bril zorgt voor een perfect zicht in alle omstandigheden.

De monturen van de wayfinder en protean zijn compatibel met glazen op sterkte. Die kunt u meteen in het montuur monteren of via een clip-in systeem plaatsen achter de glazen. Zo spelen deze brillen met gemak in op het gezichtsvermogen van alle dragers.

Meer informatie

www.adidassporteyewear.com

www.silhouette.com