Silhouette lanceert Photo Sensation

Silhouette maakt al sinds 1964 monturen van hoge kwaliteit. Met Silhouette Vision Sensation heeft het bedrijf zijn grenzen verlegd: de glazen van Silhouette zijn zo ontworpen dat ze perfect bij de Silhouette monturen passen. Zo bieden de brillen van het merk een uitstekend zicht.

Het bedrijf ontwikkelt zijn concept ‘Best Vision’ verder met Silhouette Vision Sensation en zorgt zo voor een optimale harmonie tussen glazen en montuur. In januari werd het productgamma uitgebreid met fotochromatische glazen ‘Photo Sensation’, verkrijgbaar in de kleuren Walnut Brown, Forest Green en Stone Grey. “Silhouette staat bekend om zijn gedurfde ondernemerschap en zijn zin voor innovatie, waardoor het merk zijn klanten een ongeëvenaard zicht biedt”, legt CEO Jan Rosenberg uit.

De premium Silhouette ‘Panorama glazen’ zullen verkrijgbaar zijn in een enkelvoudige en een multifocale versie, voor randloze brillen en fullrim of nylor brillen. Het gezichtsveld is geoptimaliseerd volgens de strengste technologische en functionele normen, waardoor de klant onbegrensd kan kijken tot aan de uiterste rand van de glazen.

Nieuw!

Nieuw bij Silhouette Vision Sensation: een speciale facetbehandeling optimaliseert de dikte van de randen en geeft de bril een unieke look, vooral bij glazen met een hogere sterkte.

De hoogwaardige coating van Silhouette Clear Sensation heeft een lichtdoorlatendheid van 99,5 % en is uitzonderlijk sterk en duurzaam. Dankzij de harmonische lijn van de basiscurve past elke bril zich perfect aan de drager aan. Bovendien geldt er voor partneropticiens een gegarandeerde levertijd en perfecte uitvoering, en dat alles bij dezelfde leverancier.

Meer informatie

www.silhouette.com