Serengeti nodigt u uit voor een reis vol avonturen

Het leven is als een onontdekte weg vol beloftes, potentiële ontdekkingen en mysterieuze paden. Met de combinatie van een aantrekkelijke styling en de meest geavanceerde technologieën zijn de Serengeti-zonnebrillen een moderne variant van het klassieke ‘Thelma en Louise’.

Andrea

Het bestsellermontuur Andrea met handgemaakte acetaat is beschikbaar in twee nieuwe trendkleuren die het schildpadpatroon combineert met elegante toetsen van honing of blauwachtige kleurschakeringen en zijn verfraaid met subtiele metalen inzetstukken.

Anteo

De collectie is dit jaar verrijkt met een nieuw stedelijk model, Anteo. Met zijn comfortabel dagelijks te dragen vorm en het gebruik van hoogwaardig TR90 geïnjecteerd nylon, is dit een duurzaam model. Anteo is beschikbaar in vijf kleuren.

Lia en Valentina

Het meest glamoureuze ontwerp van de vrouwelijke modellen van Serengeti, Lia (voor fijne gezichten) en Valentina (voor grote gezichten) zullen de aandacht trekken. De combinatie van prachtige rondingen, een ultra-vrouwelijke cat-eye stijl met gegalvaniseerd metaal, zorgt ervoor dat elk paar een juweeltje is dat alle aandacht trekt.

Lerici

Met zijn unieke trendy retro-uiterlijk is Lerici een eerbetoon aan de tijdloze stijl van Serengeti. Perfecte combinatie van finesse en lichtheid. Lerici wordt gekenmerkt door twee elegante bruggen en metalen staven die een vintage touch geven aan de moderne lijnen.

Carrara Small

Een model dat al bekend is in de huidige collectie is de Carrara Small. Met hun vliegeniersvorm is deze heel geschikt voor fijne gezichten. Met zijn verstelbare neuspads en Serengeti minerale glazen, is Carrara Small een perfecte mix van elegantie en technische expertise.

Meer informatie

www.serengeti-eyewear.com/