Safilo Group presenteert nieuwe kindercollectie

Safilo presenteert de nieuwe KIDS BY SAFILO optische monturen, speciaal gemaakt voor kinderen tot 8 jaar oud. Ontworpen met een medisch-wetenschappelijke benadering en vervaardigd volgens de allernieuwste technieken en met de meest innovatieve materialen. 

De clip-on suncover met gepolariseerde lenzen biedt een nouveauté, die kinderen voorziet van: spiegelvrije visie, helder contrast, natuurlijke kleuren, minder vermoeide ogen en 100% UV bescherming. Daarnaast zorgen de zachte comfortabele siliconen uiteinden van de pootjes voor extra stabiliteit, speciaal voor de leeftijdsgroep van 3-8 jaar oud.

Vervaardigd in samenwerking met SIOP (Società Italiana di Oftalmologia Pediatrica), het Italiaanse instituut voor pediatrische oogheelkunde, en in volledige harmonie met de richtlijnen van de WSPOS (World Society of Paediatric Ophthalmology and Strabismus), voldoen deze monturen aan de belangrijkste voorwaarden voor haar doelgroep: veiligheid, flexibiliteit, maximaal comfort en een perfecte fit, mede dankzij het speciale horizontaal gebogen design van de pootjes en het optimale design van de voorzijde waarbij de glazen het gehele zichtveld betrekken, zodat effectieve correctie gegarandeerd wordt.

De KIDS BY SAFILO optische monturen zijn “100% Made in Italy” en gemaakt van lichte, veilige en bio-based materialen: zacht rubber en high-performance polymeren.

Safilo denkt ook aan de tieners en lanceert een gloednieuwe SEVENTH STREET collectie, vol easy-to-wear monturen en speciale flex-scharnieren die optimaal comfort bieden.

Meer informatie

www.safilo.com