Safilo Group lanceert Atelier Divisie

Safilo Group presenteert een nieuwe divisie: Atelier. Met Elie Saab en OXYDO zal Safilo zeer luxe en exclusieve eyewear presenteren.

Atelier

Atelier is gepositioneerd bovenin het luxesegment. Het zal producten bieden aan klanten die de hoogste eisen stellen aan eyewear. Het zal beschikbaar zijn bij de meest exclusieve opticiens, mode boetieks en andere geselecteerde winkels over de hele wereld. Er zullen speciale limited editions verschijnen. Bovendien zullen er ook collecties speciaal op maat worden gemaakt voor de klant.

De Safilo Group ontwerpt, creëert, produceert en verspreidt al collecties van prestigieuze en internationale merken. Met Atelier willen ze als onderneming groeien.

Elie Saab & OXYDO

Safilo zal debuteren met twee verfijnde merken, Elie Saab Eyewear Couture en hun eigen OXYDO.

Elie Saab Eyewear heeft als doel om ware kunst uit te beelden. Door vakmanschap, kwalitatieve materialen en oog voor detail is iedere collectie weer uniek, van Haute Couture tot Prét-à-Porter.

Design, kunst en innovatie. Dit zorgt voor unieke, draagbare ontwerpen. Ieder product is beschikbaar in een limited edition, exclusief gemaakt voor de klant.

Meer informatie

www.safilogroup.com