ØRGREEN viert 20e verjaardag met Mini Collectie

Deze herfst nodigt Ørgreen je uit om zijn twintigste verjaardag te vieren. Al twee decennia lang blinkt het Ørgreen-team uit in het ontwerpen van moderne brillen met een minimalistisch en Scandinavisch design.

Deze belangrijke verjaardag wordt gevierd met de ‘Mini Collectie’. Deze collectie bundelt de meest iconische ontwerpen van het merk uit de geschiedenis. De lijn bevat in totaal vier ontwerpen, waarvan twee unisex stijlen, een voor mannen en eentje voor vrouwen. De monturen zijn vernoemd neer vier belangrijke teamleden van de Ørgreen familie: Gregers, Tobias, Sahra en Henrik. Zij hebben de afgelopen twintig jaar het Ørgreen-verhaal mogelijk gemaakt.

Zoals we Ørgreen kennen, zijn de monturen voor 100% gemaakt van Japans titanium. Dit lichte materiaal werd 20 jaar geleden voor het eerst geïntroduceerd met de release van de eerste Ørgreen zonnebrillen. Voor het eerst hebben de monturen nu ook titanium neuspads, die de minimalistische esthetiek van Ørgreen compleet maken.

Henrik

De nieuwe Henrik is een vintage montuur. Dit ontwerp is vernoemd naar de mede-oprichter en CEO van Ørgreen, namelijk Henrik Ørgreen. Het is beschikbaar in verleidelijke kleuren, waaronder Sandblasted Honey Gold, Mat Gun en Mat Copper Brown.

Sahra

Sahra lijkt op de klassieke Henrik, maar bevat meer vrouwelijke afwerkingen. Zoals zachtere rondingen die een sensuele expressie veroorzaken. Deze vrouwelijke stijl is gemaakt voor Ørgreen’s kleurenadviseur Sahra Lysell. Dit montuur wordt aangeboden in de kleuren Sandblasted Honey Gold, Mat Copper Brown en Mat Red.

Gregers

Gregers is een unisex-stijl in een klassieke vierkante panto-vorm. Het montuur is vernoemd naar de mede-oprichter en verkoopdirecteur Gregers Fastrup. De bril is beschikbaar in de grijzige Mat Gun, Mat Brown en Mat Silver.

Tobias

Tobias is een echte Ørgreen-klassieker. Het montuur symboliseert het traject van de afgelopen twintig jaar. De bril is ontworpen door Ørgreen’s medestichter en hoofdontwerper Tobias Wandrup. Voor de 20e verjaardag wordt het aangeboden in kleuren Mat Gun, Mat Brown en Mat Blue Silver.

Meer informatie

www.orgreenoptics.com