Ørgreen lanceert kleurrijke Quantum 3.0

Ørgreen Optics kondigt trots de wereldwijde lancering van 5 nieuwe Quantum-stijlen aan. Quantum is het innovatieve assortiment monturen dat een uniek bolscharnier gebruikt om de titanium veer met de polyamide voorzijde te verbinden.

Door gebruik te maken van een bolscharnier, zijn schroeven en bouten verleden tijd. De combinatie van het handelsmerk materiaal van Ørgreen – Japans titanium – en een opwindend scala aan kleuren, probeert Ørgreen  met voortdurend de tradities van het brillenontwerp. Hoogstaande kwaliteit, daar staat Ørgreen voor.

Quantum 1.0 werd in 2017 gelanceerd met overweldigend succes, gevolgd door 2.0, evenals een exclusieve zonnebrandlijn in 2018. De toevoegingen aan de Quantum 3.0-collectie worden gekenmerkt door verschillende stijlen, variërend van klassiek tot toekomstgericht. Elke stijl wordt aangeboden in vier aantrekkelijke kleurencombinaties, samengesteld door de eigen kleurenexpert van Ørgreen. Quantum is nu uitgegroeid tot een gevarieerde verzameling monturen die geschikt is voor een breed scala aan dragers, en stimuleert tegelijkertijd een dynamische en innovatieve benadering van de selectie van brillen vandaag.

Nostalgic Rose / Bronze

3.14 is een klein en vrouwelijk montuur voor vrouwen, dat zich onderscheidt door zijn diepe, ovale cat-eye-vorm. Deze look is opgepimpt met subtiele facetten aan de boven- en onderkant om het dunner te laten lijken. 3.14 komt in vier kleurencombinaties; Nostalgic Rose, Bronze, Grape Juice en Gold.

Red Wine / Gold

3.17 is een vrouwelijke stijl die elementen van een klassiek ovaal montuur combineert met een cat-eye-stijl. Het model heeft de toevoeging van subtiele beeldhouwende details in het buitenste deel van de rand. 3.17 wordt aangeboden in vier originele kleuren, waaronder Midnight Blue / White Gold en Spanish Brown / Bronze.

Midnight Blue / Blue Silver

3.16 is een nostalgische collegestijl voor mannen, ideaal voor kleine tot middelgrote gezichten. De stijl combineert modern met vintage elementen door het innovatieve polyamide front in de vorm van een klassiek clubmasterframe. Verkrijgbaar in vier karakteristieke kleuren, van de contrasterende Black / Gun tot de zachtere Shadow Grey / Silver.

Meer informatie

www.orgreenoptics.com