Ørgreen haalt inspiratie uit het weer

Het weer is een bron van inspiratie, al is het maar voor een gesprek bij de koffieautomaat. Ørgreen eert de magische krachten van het weer, door een collectie uit te brengen met vier monturen en zes zonnebrillen voor mannen en vrouwen. Allemaal benoemd naar fenomenen uit de natuur, zoals Cloud, Rain, Snow tot aan Sun Dog en Dust Devil.

De mooie kleuren Moonlight Blue, Grey Rose, Handblasted Honey Gold, Mat Silver Mink zorgen samen voor een tijdloos design. Indian Summer en La Niña, beide seizoensgebonden fenomenen die bekend staan om hun verkoeling effecten, vertegenwoordigen de centrale stijlen van de collectie. Gewaagd en expressief, deze vrouwelijke zonnebrillen verlengen de minimalistische gevoeligheid van Ørgreen. De minimalistische designs geven een gevoel van zonnestralen op de huid. Zilveren en gouden voorzijden van de brillen zorgen voor een onbevreesde look.

Of het nu gaat om een verkoelende wind, een warme zonnestraal of een sterke storm, Ørgreen verwijst naar alle verschillende soorten weer.

Sun Dog

Indian Sun

Meer informatie

www.orgreenoptics.com