Opmerkelijke nieuwe monturen van Marc Jacobs

‘Onverwacht’, ‘onconventioneel’ en ‘uniek’ smelten samen met ‘elegant’, ‘sophisticated’ en ‘chic’ in de Marc Jacobs spring/summer 2017 eyewear collectie. Drie afzonderlijke, opmerkelijk verfijnde productlijnen, vervolmaken de collectie: Metal Twist, Double J en Spotted Havana.

Metal Twist

Marc 162/s
Een touwtextuur in de vorm van een metal twist, geïnspireerd op de Marc Jacobs jewelry collectie, accentueert deze sophisticated acetaat zonnebril voor vrouwen. De gebogen metalen rand markeert de bovenzijde van dit zachte, hoekige montuur en geeft een elegante twist.

De zonnebril is beschikbaar in veel hippe kleuren: havana zwart crystal met donkergrijs gegradeerde glazen, havana bruin crystal met bruine gegradeerde glazen, grijs roze met donkergrijs gegradeerde glazen en zwart met donkergrijs gegradeerde glazen.

Marc 162/s

Marc 165/s, 166
Het feminiene, acetaat front van deze ovalen zonne- en optische bril of is een echte eyecatcher. De metalen details volmaken de toch al zo significante look, evenals de terugkerende details op het eind van de pootjes.

Het kleurpalet van de zonnebrillen bestaat uit: burgundy met zilvergrijze, gegradeerde spiegelglazen, havana crystal met bruin-goud gegradeerde spiegelglazen, roze met zilvergrijze, gegradeerde spiegelglazen, zwart met grijze glazen.  De optische monturen zijn beschikbaar in vier kleuren, namelijk dark havana, zwart, burgundy en wit.

Marc 165/s & Marc 166

Marc 169/s
Gracieus en verfijnde juxtaposes, fris en modern in een ronde zonnebril voor vrouwen. De Marc 169/s wordt gekarakteriseerd door een fashion-forward rond stalen front, gevat in een micro-touw design dat via de bovenzijde langs de neusbrug en pootjes loopt. de wedge-shaped acetaat pootjes benadrukken de eigentijdse touch.

Ook dit montuur is in verschillende kleurencombinaties beschikbaar, namelijk in het goud roze met roze/zilvergrijze gegradueerde spiegelglazen, ruthenium burgundy met zilvergrijs gegradueerde spiegelglazen, goud zwart met grijs gegradueerde glazen en goud Havana met bruin gegradueerde spiegelglazen.

 

Marc 169/s

 

Double J

Marc 179/s/r/s
Zoals te zien in de Marc Jacobs cruise collectie; deze head-turning, oversized rechthoekige acetaat monturen bedwelmen je met hun wilde animalprints en oversized pootjes waarop het dubbele J ketting logo prijkt.

Het montuur is beschikbaar in twee verschillende trendy kleuren, namelijk wit luipaard met sky lauwe spiegelglazen en goud luipaard met rode spiegelglazen.

Marc 179/s/r/s

Marc 180/s
Dit acetaat montuur verwijst speels naar de sixties mod era met haar dikke ovalen front en oversized pootjes waarop het goudkleurige dubbele J-logo prachtig samenvloeit met het scharnier.

Kleuren: wit met donkergrijs gegradueerde glazen, zwart met donkergrijs gegradueerde glazen, zwart met grijsblauwe glazen, dark havana met bruin gegradueerde glazen, blauwzwart met grijsblauwe glazen en lens, fuchsia met donkergrijs gegradueerde glazen.

Marc 180/s

 

Meer informatie

www.safilogroup.com