Nu te bestellen: de Eyeglobe van Frank and Lucie

Na lang wachten, is het eindelijk zo ver: het nieuwste model van Frank and Lucie, de Eyeglobe, is te bestellen bij The Reading Company. Een onderscheidende en charmante leesbril, geïnspireerd op stijlicoon Iris Apfel en uitgevoerd in de kleuren van dit moment.

Eyeglobe

De leesbril is uitgevoerd in de kleuren van dit moment: Chili Oil en Greige. De grote ronde glazen van deze fantastische, nieuwe leesbril zorgen voor een absolute blikvanger in uw optiek.

Hoewel de bestaande modellen van Frank and Lucie allemaal unisex zijn, is de Eyeglobe met name bedoeld voor classy vrouwen. De grote, ronde en opvallende vorm zorgt voor een extra vrouwelijke touch. Geïnspireerd op stijlicoon Iris Apfel, is de Eyeglobe een perfecte combinatie tussen een stijlvolle, onderscheidende en tijdloze look. He is een perfect accessoire om persoonlijkheid toe te voegen aan de zomerse look van uw klant.

Net als alle leesbrillen van Frank and Lucie, is ook de Eyeglobe gemaakt van hoogwaardig acetaat. Bovendien bevatten de glazen blauw licht filter, ideaal voor wie vaak op een beeldscherm kijkt! Alle leesbrillen zijn verkrijgbaar in vijf sterktes: +1 t/m +3.

Meer informatie

www.thereadingcompany.nl
www.frankandlucie.com

info@thereadingcompany.nl