Nieuwste monturen van ELLE komen voort uit nieuwe moderichtingen

Als je van Parijs houdt, dan ben je dol op ELLE. Dit gevierde modemerk straalt de sprankelende geest uit van deze prachtige stad en de vrouwen die hier met zoveel plezier wonen. ELLE inspireert ons verlangen naar Parijse chic en prikkelt onze verbeelding om die moeiteloze, maar opvallende glamour te volgen.

De nieuwste ELLE-monturen komen voort uit nieuwe moderichtingen en het Parijse erfgoed van ELLE. Een prachtige toepassing van volume, materialen en kleurcontrasten resulteert in opvallende accessoires die elke garderobe een extra dimensie geven. Glanzende kleurovergangen in frisse transparanten komen samen met moderne monochrome expressies. Deze moderne brillen hebben gegraveerde oppervlakken, elegant geaccentueerde hoekstukjes en metallic versieringen op de veren. De kleuren variëren van lichtgekleurd en prachtig pastel tot donker en verleidelijk. Luchtige metalen en kunststof materialen zorgen ervoor dat deze stijlvolle nieuwe modellen even goed aanvoelen als ze eruitzien.

EL13473

Voel je vrolijk met dit vrijgevochten en ongedwongen model uit de nieuwe ELLE-collectie. De iets rechthoekige monturen voelen licht aan, en zo zien ze er ook uit, want ze komen in frisse transparante tinten en zijn gemaakt van TR90. Dit mooie, simpele montuur wordt elegant geaccentueerd door een decoratief ornament op de veren. Duidelijke lijnen in bruin, groen, grijs en rozenrood vormen zachte kleurovergangen op de onderste randen.

EL13474

Maak een opvallend statement met dit ELLE-montuur. De expressieve looks, die de laatste trends in kleur en vorm tot uiting brengen, spelen met textuur en prachtige uitsnijdingen op de veren en hoekstukjes. Deze gewaagde, echt vrouwelijke blikvanger is verkrijgbaar in de warme tinten klassiek zwart, lichtbruin, groen en magnifiek rood.

 EL13475

Dit verfijnde metallic montuur van ELLE heeft een prachtige twist. De glanzende katachtige welvingen hebben contrasterende accenten in de vorm van handbeschilderde matte tinten op de hoekstukjes. Deze chique en unieke stijl komt in verschillende tinten die bij elke stemming passen. Probeer goud, paars, rozenrood of zilver.

EL13476

In dit geraffineerde nieuwe damesmontuur combineren de ELLE-ontwerpers op elegante wijze de blijvende aantrekkingskracht van vintage met moderne designerstyling. Metallic lijnen met filigreinwerk komen terug in aantrekkelijke retro randen en een zeer dun, vrouwelijk profiel. De dikkere veren verraden een subtiel volumecontrast. De kleuren zijn een highlight: zachte rozenrood, groen en roze komen geraffineerd tot uiting op de randen en oortips, terwijl een lichte goudkleur zich verrassend laat combineren met de roze gloed op de veren.

Meer informatie

www.charmant.com