Nieuwe kleurrijke monturen van Esprit

Esprit straalt energie en optimisme uit via een authentieke, prachtige stijl en een duidelijke hint van onconventionaliteit. De look wordt vastgelegd in inspirerende eyewear die de kenmerkende, modieuze, comfortabele pasvorm en superieure kwaliteit van het merk naadloos in zich verenigt.

De brillen voor het nieuwe jaar laten zich leiden door de allerlaatste designrichtingen met vloeiende, dunne lijnen, verfrissende kleurencombinaties, gladde transparante materialen en originele materiaal- en kleurenmixen. Deze trendy modeaccessoires zijn gemaakt van licht en dun metaal, acetaat en TR90, en zorgen voor dat fijne Esprit-draagcomfort.

ET17587 Unisex

Dit nieuwe metalen model van Esprit doet denken aan de jaren 1970 met zijn onconventionele pantoranden in een lichte, bijna filigrane uitvoering. De opvallende gekleurde vlakken aan de uiteinden van de veren vormen een scherp contrast met de minimalistische structuur van de voorkant. Dit frisse Espritmontuur is zowel voor heren als voor dames een simpele, mooie stijl.

ET17589 Dames

Creëer een persoonlijke look met deze frisse Esprit-damesbril. Dit gestileerde model komt in koele, transparante neutrale kleuren en meer uitgesproken groene en roze blush-tinten. Het ontwerp staat garant voor comfort en lichtheid, dankzij de slimme mix van hoogwaardige materialen.

ET17593 Heren

Zorg dat je opvalt en voel je daar goed bij met de gloednieuwe Esprit-herenbrillen. De vierkante, mannelijke randen creëren een verzorgde look. De ultralichte voorstukken en ranke metalen veren garanderen een comfortabele pasvorm, waardoor de bril lang achter elkaar gedragen kan worden. De mooie, gelijkmatige lijnen zijn een must bij modieuze zakelijke of casual kleding.

ET17594 Dames (kleine maat)

Dit montuur is gemaakt van ultradun acetaat. De moderne vormgeving is het resultaat van een inventieve samenwerking tussen kleuren en texturen, met mooie kleurovergangen, sprankelende gestreepte effecten en glanzende transparante materialen die deze stijl licht geven. Dit Esprit-montuur in de nieuwe seizoenskleuren is perfect voor kleinere gezichten.

 

Meer informatie

www.charmant.com/nl