Nieuwe collectie ad lib: gevarieerd, origineel en comfortabel

ad lib is het jonge en bruisende eyewear-merk van de Charmant Group. Gevarieerd en origineel in zijn designs en een absolute winnaar in draagcomfort. De collectie van het voorjaar 2018 draait om smaakvol geplaatste kleuraccenten en dynamische designdetails. Er zijn vier nieuwe titanium modellen voor zowel mannen als vrouwen, en vier roestvrijstalen modellen voor mannen.

Titanium monturen voor heren

AB3184U & AB3185U
De inspiratie uit de sportwereld is duidelijk zichtbaar in de veerdesigns van deze twee nieuwe modellen van ad lib. Levendige kleuraccenten zorgen voor een gevoel van beweging en geven de veren een dynamische overall look. Deze monturen voor heren zijn volledig gemaakt van hoogwaardig Japans titanium en laten niets te wensen over op het gebied van draagcomfort.

AB3184U
Retro in een nieuw jasje! Deze volrand uitvoering in een trendy retrostijl combineert een rond, panto voorstuk met sportieve veren.

AB3185U
De hele dag licht en sportief! Het gefreesde titanium model uit één stuk met een lineair, rechthoekig voorstuk geeft de Nylor-uitvoering een casual en mannelijke uitstraling.

AB3186U & AB3187
Vakkundig geplaatste, gekleurde eye-catchers geven deze twee nieuwe monturen van ad lib een sportieve look. Een fijne contourlijn langs de randen van het montuur en een sportieve applicatie op de veren zorgen voor levendige kleurcontrasten. Een ander designdetail is de langwerpige uitsparing in de slanke en flexibele bèta-titanium veren.

AB3186U
Discreet en opvallend tegelijk: de uitvoering met volledige rand en een modern, licht vierkant voorstuk.

AB3187U
Als je het over een licht montuur hebt, dan heb je het bij uitstek over deze Nylor- uitvoering met zacht afgebogen rechthoekige glazen.

Roestvrij stalen monturen voor heren

AB3188U
Absoluut uniek en rijk in detail. Het design van deze uitvoering met volledige rand wordt gekenmerkt door een dunne, roestvrijstalen structuur, fijne uitsparingen op het voorstuk en de veren die dit montuur net iets extra’s geven. De levendige kleuraccenten op de veren en de gekleurde uiteinden zijn extra eye-catchers.

AB3189U
Individualisme met een retrokarakter. Het filigrain design van dit lichte, roestvrij stalen Nylor-montuur wordt geaccentueerd door fijne uitsparingen op de veren. Veerranden met kleurcontouren en contrasterende veerdetails zijn opvallende kenmerken, terwijl het ronde panto voorstuk een vleugje retrostijl toevoegt.

AB3190U & AB3191
Deze twee nieuwe ad lib-monturen worden gekenmerkt door hun slanke en lichte structuur van roestvrij staal. Uitsparingen staan voor energie en veeraccenten in levendige kleuren zorgen voor visuele contrasten.

AB3190U
Spelen met contrasten. Dit montuur met rechthoekige glazen en volledige rand heeft een verschillend gekleurde contourlijn langs de rand van het voorstuk en de veren.

AB3191U
Mooi, mooier, mooist. De Nylor-uitvoering maakt een onuitwisbare indruk dankzij de speciale constructie van het voorstuk: filigrain uitsparingen langs de bovenrand vormen echte eye-catchers.

Titanium monturen voor dames

AB3251U & AB3252U
Levendig en kleurrijk. Deze twee modellen voor dames vallen op door de levendige en harmonieuze kleurencombinaties. Het dynamische veerdesign zorgt voor een levendige sfeer en het gebruik van de hoogste kwaliteit titanium voor heerlijk draagcomfort.

AB3251U
Geen doorsnee. Met deze brutale en hippe nieuwe ad lib-stijl valt elke vrouw op. De moderne, ronde glazen worden omhuld door een opvallend voorstuk.

AB3252U
Perfect voor een flirt met mooie wimpers. De Nylor-uitvoering heeft een vrouwelijk, delicaat cat-eyed voorstuk.

AB3253U & AB3254U
Het is niet nodig om u te verschuilen met deze twee nieuwe ad lib-uitvoeringen in titanium. De filigrain uitsparingen op de veren zien er delicaat en vrouwelijk uit en de contrasterende contourlijnen langs de montuurranden vormen een discrete eye-catcher.

AB3253U
Het montuur met volledige rand is een delicaat staaltje vakmanschap en ziet er bijzonder vrouwelijk uit dankzij het moderne cat-eyed voorstuk.

AB3254U
Het Nylor-montuur heeft trendy ronde glazen, voor een licht retro-accent.

Meer informatie

www.charmant.com