Nieuwe account manager Frank and Lucie en ReadLoop

Sinds kort heeft The Reading Company (TRC), leverancier van onder andere de leesbrilmerken Frank and Lucie en ReadLoop, een nieuwe account manager: Loeki Kemmerling. Wegens de groei van het bedrijf en de grote interesse naar de leesbrilmerken in België, heeft TRC besloten Loeki de sales activiteiten in België te laten coördineren.

Voorstelrondje

“Hallo, mijn naam is Loeki Kemmerling. Uw contactpersoon voor alle Frank and Lucie en ReadLoop gerelateerde zaken. Als dochter van een opticien, was het voor mij een logische stap om ook in de brillenbranche terecht te komen. Ik vind kant-en-klare leesbrillen een fantastische uitvinding voor de opticien. Deze leesbrillen zijn een zeer aantrekkelijk bijproduct voor een winkelier. Bovendien zorgen deze twee merken door hun unieke presentatiemanier, dat zij zichzelf kunnen verkopen. Kortom, ik ben fan!”

Op de vraag waarom ze fan is, antwoordt Loeki: “Het merk Frank and Lucie is zo uniek omdat de brillen klassiek en elegant overkomen. De modellen zijn ‘altijd-goed modellen’. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit, zien er zeer elegant en tijdloos uit en het staat iedereen goed! Het merk ReadLoop daarentegen, is zo onderscheidend omdat de kekke modellen bij iedereen een lach op het gezicht toveren. Iedere durfal zal dolgraag de Patchwork willen dragen.”

Haar favoriete model is de Eyecon van Frank and Lucie in de kleur Iced Coffee Brown (zie foto). “Het is een prachtig model, dat door zijn eenvoud juist een fantastische eyecatcher is. De kleine ‘spikkeltjes’ in het acetaat geven deze bril de luxe touch waar de Frank and Lucie drager zo dol op is.”

Loeki zet zich volledig in voor u en uw klanten. Zij helpt u actief met nadenken over uw strategie. Ze wil er graag voor zorgen dat haar merken tot hun uiterste recht komen in uw optiekzaak. “Ik ben ervan overtuigd dat ReadLoop en Frank and Lucie van toegevoegde waarde voor uw winkel zijn. Beide merken spreken een totaal andere doelgroep aan, en juist dat is hun kracht.”

Meer informatie

Benieuwd geworden naar Loeki, Frank and Lucie of ReadLoop? Voelt u zich vrij om contact op te nemen met Loeki. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met haar inplannen.

T: +31(0)6 12660183

E: loeki.kemmerling@thereadingcompany.nl

www.thereadingcompany.nl