neubau eyewear: Sunshine is a Frame of Mind

In oktober stelt neubau, het nieuwe brillenmerk dat zijn Oostenrijkse roots aan een kosmopolitische visie koppelt, zijn eerste collectie zonnebrillen en drie nieuwe modellen met glazen op sterkte voor.

Ook zullen de favorieten van de startcollectie van neubau verkrijgbaar zijn in nieuwe kleuren. Zo is er een stijl voor elk hoofd en elk paar ogen!

Hemma, Sam en Sigmund, de drie nieuwe monturen voor glazen op sterkte, staan voor nieuwe interpretaties van klassieke designs. Ze zijn tegelijk stijlelementen en statements, geïnspireerd door de iconische modellen op de neus van grote denkers zoals Sigmund Freud. Sigmund is een montuur dat een sterke persoonlijkheid uitstraalt. Het bekoort met zijn ronde, moderne en altijd populaire vorm. De moderne twist schuilt in het jeugdige design en het perfecte draagcomfort van de aanpasbare brillenarmen.

Hemma

Net als de modellen die al verkrijgbaar zijn, haalden de nieuwkomers inspiratie uit de hele wereld. Toch zijn het tegelijkertijd rasechte Oostenrijkse producten, van ontwerp tot afwerking, verkrijgbaar in zes boeiende kleuren.

Sam

Het kleurenpalet van de al bekende modellen wordt uitgebreid met extra tinten, zoals een fris groen met de naam ‘evergreen’ en een minimalistische transparante ‘crystal clear’ afwerking, om maar twee nieuwe kleuren te noemen.

Sigmund

De monturen van neubau eyewear zijn verkrijgbaar vanaf € 169. Ontdek een gedetailleerd overzicht van alle ontwerpen, kleuren en verkopers op www.neubau-eyewear.com.

Op www.theframeofmind.com krijgt u een idee van de inspiratie achter neubau eyewear.