neubau eyewear in fall/winter collectie van modelabel Haus Alkire

Op 9 februari presenteerde het modelabel Haus Alkire haar herfst/winter collectie van 2017/2018. Het The Flea Theater in New York was omgetoverd tot een plek van fashion en glamour. De (zonne)brillen van het Oostenrijkse neubau eyewear waren de ‘kers’ op de Haus Alkire collectie.

Henry Bumstead

De herfst/winter collectie van Haus Alkire is geïnspireerd op Henry Bumstead. De beroemde artdirector/ productiedesigner staat bekend om zijn scherpe oog voor detail en het vermogen om omgevingen prachtig te transformeren. Denk aan films als Vertigo en Million Dollar Baby. In zijn carrière won de artdirector twee Academy Awards en werkte hij met legendarische regisseurs zoals Alfred Hitchcock en Clint Eastwood.

Haus Alkire en neubau eyewear

Met een frisse en stedelijke aantrekkingskracht diende neubau eyewear als ideale accessoire voor de kledingcollectie van Haus Alkire. De nadruk lag op de gedeelde opvattingen van de merken: een modern en innovatief design, gecombineerd met creativiteit en vakmanschap.

Jason Alkire en Julie Haus, de partners van Haus Alkire, kozen ervoor om neubau eyewear monturen te gebruiken in de show om het thematische motief te benadrukken. De brillen waren een ideale esthetische aanvulling op de kenmerkende kleuren en vormen van de collectie.

De ontwerpers zijn van mening dat de neubau brillen, zoals Toni, Joseph en Edmund (lancering in april 2017), de eigenzinnigheid en verfijnde nuances van elk kledingstuk accentueren.

Waar te koop

Een selectie van de brillen is verkrijgbaar in de Haus Alkire winkel in Tribeca, New York.

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com