Neubau eyewear gooit het over een marmeren boeg

Niet enkel kunstenaars en architecten verwerken marmer in hun werk, want dit jaar duikt het materiaal zowel in het interieur als op de catwalk op. Dankzij de nieuwe monturen van neubau eyewear (waaronder Viktoria, Fabio, Lukas en Eugen) verovert het marmereffect nu ook zijn plaats op de neus van urban jongeren met een oog voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit.

Organisch marmer

De nieuwe monturen met marmerlook van het jonge Oostenrijkse brillenmerk zijn gemaakt van naturalPX, een polymeer op basis van organische stoffen en licht roestvrij staal. In tegenstelling tot monturen in acetaat behouden ze mooi hun vorm door de tijd heen. Bovendien is de kleur perfect bestand tegen cosmetica en zonlicht. Zoals te verwachten is van neubau eyewear, zijn Viktoria, Fabio, Lukas en Eugen stevig en duurzaam. Ze behouden hun vorm, rijke kleur en mooi dessin ondanks de blootstelling aan het milieu. Neubau eyewear blijft hiermee trouw aan het credo ZIE GOED, DOE GOED. Voor het bedrijf wil dit zeggen dat het bepaalde normen hanteert en rekening houdt met het milieu en de plaatselijke omgeving, zelfs in steden.

De modellen Sandra, Jannis en Frank doen er nog een schepje bovenop. Met hun flamboyante look flatteren ze werkelijk elke blik. De marmerlook in mokka, cappuccino en grijstinten doet denken aan de glimmende marmertegels in luxueuze woonhuizen. Sandra’s lichte vlindermodel opent de blik, terwijl de hoekige Jannis het gelaat wat extra punch geeft. Door zijn rechte vormgeving oogt Frank vrij streng, waardoor het model ook alle aandacht opeist.

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com