neubau eyewear en Hien Le: het vervolg

Het succesverhaal blijft maar doorgaan. De modeontwerper Hien Le heeft tijdens de Berlijnse Fashion Week zijn modellen weer met de brillen van neubau de catwalk op gestuurd.

Ongeveer driehonderd genodigden, waaronder beroemde acteurs en zangers, kwamen om zich te laten inspireren door alle speciale creaties en stijlen. De nieuwe zonnebrilmodellen die in oktober worden gepland, Eugen, Ruben, Carla en Fabio, werden naadloos gemengd met de heren- en dameskleding van Hien Le. Al deze monturen zijn gemaakt van het innovatieve en plantaardige materiaal ‘Natural PX’. Dit paste perfect bij de lichte en zomerse outfits van de show.

“We zijn erg blij om, na de succesvolle start van januari, onze samenwerking met Hien Le te vervolgen” zegt Daniel Liktor, wereldwijde merkdirecteur neubau. “Zowel qua stijl als qua visie, gaan onze merken fantastisch goed samen. We kunnen ons goed voorstellen dat deze samenwerking zal worden uitgebreid in de toekomst.”

Collectie

De Spring/Summer 2018 collectie van Hien Le is een eerbetoon aan de dans. Hien Le zoekt in deze collectie de synergie tussen lichaam en materialen die elkaar aanvullen en ondersteunen in de kwetsbare dansbewegingen. De stoffen zoals zijde, katoen en linnen refereren naar de danskostuums. De lichte kleuren en accenten drukken de lichaamsbewegingen uit.

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com

Bekijk de galerij voor meer beelden.