Neubau eyewear; een glimp van de toekomst

Tot nu toe associeerden uw klanten het woord “3D-bril” vooral met de onaantrekkelijke, plastic brillen die in de bioscoop te koop zijn voor een klein prijsje. Maar nu heeft het jonge brillenmerk neubau eyewear ingezien waartoe de nieuwe 3D-printtechnologie in staat is.

Techniek

De techniek om brillen te printen werd ontwikkeld en voor het eerst toegepast in de hoofdzetel van het bedrijf in Linz. De voordelen van deze methode? Je kunt uiterst nauwkeurig en duurzaam brillen van de allerhoogste kwaliteit maken. En laat dat nu net de drie belangrijkste elementen zijn die het merk zo geliefd maken bij zijn modebewuste klanten. Niettemin vragen een hoge kwaliteit, een comfortabele pasvorm en een futuristisch design allemaal tijd.

Duurzaam

Dit geavanceerde productieproces is erg duurzaam omdat er bijna geen restmateriaal overblijft. Maar door het lange printen vraagt het ook meer tijd dan de gebruikelijke gietmethode. Daarom zijn de 3D-geprinte modellen Sarah, Manu, Erwin en Felix nog steeds exclusiever dan hun tegenhangers uit de collecties van neubau eyewear.

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com