neubau eyewear debuteert op de Milaan Fashion Week

Na het succes van de laatste Fashion Weeks van New York en Berlijn, heeft het jonge Oostenrijkse label neubau eyewear, nu ook haar debuut gemaakt tijdens de Milaan Fashion Week Fall-Winter 2017. Met een buitengewone samenwerking met het beroemde Italiaanse modemerk Grinko.

De brillen van neubau eyewear speelden de hoofdrol onder de accessoires tijdens de modeshow. De geshowde monturen – Joseph, Toni, Oskar en Edmund – zijn geïnspireerd op de tijdloze, klassieke monturen. Ze zijn gekarakteriseerd door de onderscheidende urban attitude, een eigentijds design. Bovendien zijn de monturen gemaakt van extra lichte materialen.

De show opende de Milaan Fashion Week van februari aan de Scalone dell’Arengario van Palazzo Reale, in het hart van het centrale Piazza Duomo.


Edmund T021 in electric silver in stainless steel april collectie

Modeshow

Een boeiende show, waarin de eigentijdse sfeer, passie en elegantie een mix vormen van ondergrondse culturele contaminatie, kostbare verwerking en stoffen die in staat zijn om de kracht van de liefde over te brengen middels een collectie die het leven viert.

Active-wear

Grinko communiceert zijn dierbare active-wear taal, door middel van nieuwe richtingen. Een nieuwe interpretatie van de elegantie van kleermakers uit een andere tijd, met een moderne en onconventionele touch die verrast in ieder detail.

Unieke looks

Tight fit en oversized. Het zijn unieke items, die worden gekenmerkt door asymmetrische delen, met contrasterende stoffen, draagbaarheid dat niet het comfort en gemak doet vergeten: al deze gepresenteerde elementen in de looks zijn betoverend en communiceren kracht en persoonlijkheid.


Joseph T025 optisch in stone grey mattblack ink SPX stainless steel januari collectie

neubau eyewear, het ideale accessoire

Dankzij hun stedelijke en moderne mood, representeren de monturen van neubau eyewear het ideale accessoire om te combineren met de ritmische en suggestieve stijl van Grinko’s Fall/ Winter 2017-18 collectie.

De monturen die de outfits van het Italiaanse merk versieren – een aantal van hen in de exclusieve preview van de nieuwe collectie van april 2017 – zijn Joseph, Toni, Oskar en Edmund. Het zijn grote modellen, die worden gekenmerkt door een bepaalde stijl en de impact, een perfect plus in lijn met de stijl van de door de ontwerper voorgesteld outfits.


Joseph T606 black coal mattblack ink SPX stainless steel januari collectie

Samenwerking en verbetering

Samen met Grinko kan neubau eyewear zijn jonge identiteit in een internationale context, zoals tijdens de Milaan Fashion Week, bewijzen. Deze samenwerking vormt een ontmoeting tussen moderne en professionele verfijning. Waarbij jonge, visionaire merken hun passie voor design kunnen verbeteren” aldus Daniel Liktor, Global Brand Manager van neubau eyewear.

 

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com