Mykita + Maison Margiela introduceren Still life

Mykita en Maison Margiela introduceren de nieuwe stijlen voor de collecties Essential, Raw en Transfer. De samenwerking bevat brillen die de creatieve tradities van beide labels vertegenwoordigen: een herinterpretatie van historische vormen, radicale experimenten en een nieuwe benadering van materialen.

Essential

Het gebruik van experimentele vormen en een minimalistisch materiaalconcept werkt onderscheidend voor de begeerde Essential-collectie. De nieuwste toevoeging MMESSE015 presenteert een ondeugende variant op de aviator. De karakteristieke dubbele brug wordt behouden, maar een zijn wel nieuwe ronde vormen toegevoegd.

Raw

Een ongepolijst oppervlak wordt gecombineerd met solide, expressieve vormen – dat is Raw. Twee nieuwe modellen voegen zich bij de acetaatcollectie. MMRAW005 is een volumineuze en geometrische cat eye. De klassieke ronde vorm van MMRAW006 zorgt voor een aantrekkelijk contrast met de ruwe, onbehandelde buitenkant.

Transfer

Een nieuwe vorm en textuur worden toegevoegd aan de exclusieve Mykita + Maison Margiela Transfer collectie. Met zijn ronde vorm, prominente brug en platte glazen heeft de unisex variant  MMTRANSFER004 een moderne uitstraling. Het montuur is nauwkeurig gelakt met de hand. Het roestvrijstalen oppervlak heeft een organische textuur en een korrelpatroon van dennenhout. De nieuwe kleuren Rose Gold / Light Gray Pine geeft het natuurlijke, houten montuur een stedelijke upgrade.

Meer informatie

www.mykita.com