Mykita introduceert Studio 4 & 5

Mykita Studio vertegenwoordigt de creativiteit bij de moderne vervaardiging van brillen. De gelijknamige eyewear lijn is de belichaming van high-fashion. Het is een lijn met opvallende designs die de zeitgeist van nu perfect representeert.

Iedere Studio is een reeks van designs. En iedere Studio begint geheel blanco, zonder bestaande richtlijnen of verplichtingen, ontwerpt Mykita de brillen.

Studio 4

Met een sterk stijlgevoel heeft Mykita Studio een vierde concept toe aan de designreeks toegevoegd.

Geïnspireerd door een modulaire bouwwijze bestaat deze nieuwe collectie uit drie gewaagde roestvrijstalen vormen: de katachtige 4.1, de vierkante 4.2 en de ronde 4.3.

De katachtige Studio 4.1

De vierkante Studio 4.2


De ronde Studio 4.3

Elk model bevat drie afzonderlijke, maar harmonieuze kleuren. Deze speelse kleuren zijn nauwkeurig met de hand gelakt op zowel de binnen- als buitenkant van het frame.

Posh, maar ook speels.

Studio 5

Bovendien presenteert Mykita ook haar eerste optische modellen, in de Mykita Studio collectie. Deze brillen zijn radicaal gereduceerd in hun materiaalconcept. De Studio 5 modellen zijn slanke, roestvrijstalen monturen met een dikke poedercoating.

De monturen verschijnen in zonnige pasteltinten of een donkere patinatint. Het einde van de veren lijkt alsof het ondergedompeld is in vloeibaar acetaat. Mykita heeft ook voor de details!

Meer informatie

De collectie van Studio 4 is vanaf half april beschikbaar, en Studio 5 vanaf juni/juli.

www.mykita.com