Mode en sport in één bril

Ga voor snelheid met de nieuwe ad31 (Beyonder) van adidas Sport eyewear. Een sportbril met een elegant design en ingetogen functionaliteit. Perfect voor de vrouwelijke lopers!

De ad31 is zeer licht in gewicht en slaat hierdoor een brug tussen vorm en functie. Bovendien zorgt de stabiele pasvorm voor een comfortabel gevoel tijdens het sporten, maar ook bij het dagelijkse gebruik, dankzij de aanpasbare neuspads en grip op de binnenkant van de veren. Ook is er een ruime keuze voor ieder weertype en iedere situatie.

Mode en sport in één bril

adidas Sport eyewear onthult de nieuwe ad31, die mode en sport combineert in één bril. De gestroomlijnde ad31 volgt de unieke contouren van het vrouwenhoofd en daagt de sportheldin in uw klanten uit om nieuwe gebieden te verkennen en hun eigen weg te zoeken, op elk moment en elke plek.

Met zijn minimalistische design en bijna gewichtloze, onbreekbare montuur heeft deze bril geen negatieve invloed op de sportieve levensstijl van uw klanten en maakt hij juist die stijlvolle look af. Met de aanpasbare neuspads en antislip op de binnenkant van de veren, zorgt de ad31 voor een zeer stabiele pasvorm. Hoe snel zij ook rent, zij zich een weg baant door de stadsjungle of over die omgevallen boomstronk op het  bospad springt, deze bril blijft comfortabel.

Glasassortiment

Een uitgebreid assortiment aan glazen die contrastverhogend zijn, die oogvermoeidheid tegengaan of zelfs glazen die in een paar seconden tijd veranderen van kristalhelder naar een donker getint glas vindt u in het assortiment van de Beyonder. Ze zijn klaar voor (buiten)actie, precies wanneer ze nodig zijn, zelfs ’s nachts.

Het montuur van de ad31 is compatibel met glazen op sterkte. Die kunt u meteen in het montuur monteren of via een clip-in systeem plaatsen achter de glazen. Zo spelen deze brillen met gemak in op het gezichtsvermogen van elke drager.

Meer informatie

www.adidassporteyewear.com