Metropolitan zorgt voor een zorgeloze retro-look

De nieuwe collectie van Metropolitan Eyewear is een verzameling voor urban trendsetters en vertoont pure stijl met duidelijke lijnen. Volg de nieuwste trend maar blijf met beide benen op de grond. Metropolitan vraagt niet wat goed of juist is, maar weet wat kwaliteit is.

Mod. 8043

De combinatie van rechte lijnen van de roestvrijstalen en de lichte nylonstructuur geven dit model een zorgeloos urban karakter. De koele palladium en goudtonen enerzijds en de frisse staalgrijze, koraal- of kalkkleuren anderzijds ronden het geheel af.

Mod. 8044

Koel, fris en verfijnd vat model 8044 samen. Welkom in de lente met een nylon constructie in een fijn vervaardigd en eenvoudig ontworpen roestvrijstalen montuur, geperfectioneerd met een geaccentueerde brug. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren.

Mod. 8045

Deze coole retro herenbril met diep roestvrijstalen montuur heeft een sterk karakter en een zelfverzekerde retro-look. Met een bescheiden gegraveerd logo op de slapen blijft het een bril die zowel zakelijk als privé gedragen kan worden.

Mod. 8046

Een casual fashionstatement voor in de lente; deze retro vierkante lenzen met dubbele brug zorgt voor een fashion uitstraling. De bril is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, zoals licht goud – zwart, palladium – havana of nachtblauw.

Meer informatie

www.metropolitan-eyewear.com