Met de Accent Shades van Silhouette blijft de zomer voortduren

Glossy Caramel, Mint Rosé … Nee, het zijn geen nieuwe ijs smaken, maar de remedie van Silhouette tegen de druilerige winterdagen die ons te wachten staan. Met de Accent Shades collectie laat de Oostenrijkse fabrikant een frisse wind waaien door de modewereld, want niets is zo heerlijk als de winterzon op je huid voelen en even terugdenken aan zon, zee en strand. Onder het motto ‘into the sun’ stellen zij hun nieuwste trends en modellen voor.

it seizoen vallen fans van de streetstyle vast voor de nieuwe zonnebrillen met hippe pasteltinten. De heropleving van de kleine zonnebrillen uit de jaren 1990 is voorbij – voortaan zijn de oversized modellen aan de macht. En ze zijn groter dan ooit. Roland Keplinger, hoofdontwerper bij Silhouette, haalde inspiratie uit de natuur en dan vooral bij een gigantische blauwe Peruviaanse vlinder: de Morpho didius. De vleugels van die vlinder hebben namelijk een donkere rand. De randloze zonnebrillen hebben grote, expressieve glazen, maar komen niet te zwaar over – ook al zijn ze versierd met ringen. De doorzichtige pastelkleuren accentueren het lichte karakter van de vorm. Via uitsnijdingen passen de glasclips en brilveren harmonieus in het ontwerp, met een bijzonder charmante en verfijnde uitstraling als resultaat. De nieuwe Silhouette Light Management technologie biedt een optimale bescherming, niet alleen tegen gevaarlijk zonlicht maar ook tegen schadelijk blauw licht van een smartphonescherm bijvoorbeeld.
Gesofisticeerd en modern retro chic: de macromodellen voor dames doen denken aan hun voorbeelden uit de jaren 1970, maar kregen een nieuwe twist voor een nieuwe generatie. De zachte, kleuren met pastelnuances zorgen voor een onvervalst zomergevoel. De glazen zijn verkrijgbaar in Grey, Mint Rosé, Glossy Caramel en Gold to Brown. De herenmodellen vinden hun inspiratie in de klassieke, coole pilootbrillen uit de jaren 1980. Deze gedurfde zonnebrillen met vintagelook zijn te koop in traditioneel groen en bruin. De collectie heeft voor ieder wat wils, van een monochrome tint tot een spiegelend kleurverloop. Zo krijgt het karakter van de brillendrager vleugels, net zoals de Morpho didius

 

 

Meer informatie

www.mooitheagency.com