Made of Steel – sterke, maar toch delicate modellen van neubau eyewear

Welk materiaal siert architecturale meesterwerken zoals de Chrysler Building in New York, wordt gebruikt voor antiallergisch medisch gereedschap en komt ook voor in de romp van vliegtuigen? Het antwoord: roestvrijstaal. Een combinatie van moeiteloos design en efficiëntie. Dat maakt het ideaal voor de drie nieuwe modellen in de aprilcollectie van neubau eyewear. 

Made in Austria

Het Oostenrijkse brillenmerk gaat voor de hoogste kwaliteitsnormen – made in Austria – en combineert dit met een neus voor nieuwe trends. Daarom zoekt het team achter neubau eyewear voortdurend innovatieve en gepaste ontwerpen en materialen, die niet alleen in het oog springen, maar ook betrouwbaar zijn. Voor de drie nieuwste ontwerpen, genaamd Edmund, Oskar en Frida, liet het team zich inspireren door de jaren 70.

Edmund

Het model Edmund heeft een fijn montuur met gedurfde accenten in goud en zilver. Met dit montuur komt de bril met dubbele neusbrug weer helemaal terug en bewijst neubau eyewear dat de klassieke pilotenbril bij elke gezichtsvorm past, zowel bij mannen als vrouwen.

T021 Edmund

 

Oskar

Oskar is de perfecte bril voor de zelfzekere denker. Zijn subtiel gebogen contouren benadrukken de natuurlijke lijn van de wenkbrauwen.

T022 Oskar

Frida

Frida heeft dan weer een zachter uiterlijk, zoals de naam al verraadt. Door haar onopvallende neusbrug zorgt ze ervoor dat de ogen zelf de grootste blikvanger zijn.

T023 Frida


Kleurenpalet

De drie nieuwe modellen, Edmund, Oskar en Frida, zijn elk verkrijgbaar in zes kleuren. Het kleurenschema is modieus ton-sur-ton, waardoor de kleuren er van de neusbrug tot aan de slapen erg overtuigend uitzien.

Wie voor een gedurfdere look gaat, kan een afwerking in goud of zilver kiezen. Maar neubau eyewear heeft ook meer beheerste matte alternatieven. Agave green matte en blackberry matte zien er het zachtst uit.

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com