Maak kennis met Frank en zijn vrouw Lucie

Frank ontwierp in opdracht van zijn vrouw Lucie een serie uniseks leesbrillen, omdat zij vindt dat er al genoeg lelijke leesbrillen zijn op de wereld. Het is een bijzondere collectie; 3 modellen in twee kleuren, zwart en havanna. Het materiaal is acetaat en de leesbrillen zijn handmade. Het glas is uiteraard van perfecte kwaliteit. 

Eyebrow

Deze bril is voor zowel mannen als vrouwen. De rechthoekige vorm van het montuur zorgt voor een klassieke, maar ook retro stijl.

Eyeball

Het model ‘Eyeball’ is te herkennen aan de ronde vormen van het montuur. Deze nerdy bril heeft een klassieke, zakelijke uitstraling. Uiteraard is ook dit montuur unisex.

Eyecon

Dit ‘icoon’ voor mannen en vrouwen heeft rechthoekige vormen, wat zorgt door een moderne, maar ook zakelijke uitstraling. Geheel in de retro stijl die momenteel zo populair is.

Meer dan een bril alleen

Wist je dat je bij Frank and Lucie naast de brillen, ook verschillende gadgets van Frank and Lucie aan de klant kunt meegeven? Zo krijgt de koper haar of zijn Frank and Lucie met een fantastisch brillenzakje, dat tevens een handig poetsdoekje is, een rolletje heerlijke pepermuntjes, een designpotlood en dat alles weer in een heel leuk kadotasje.

Frank and Lucie is namelijk een echt concept. Je klant koopt meer dan een bril alleen.

Meer informatie

Neem contact op met Justine Smid: 0031 26 361 6960

Of stuur een e-mail naar: info@thereadingcompany.nl.

www.frankandlucie.nl