Maak kennis met de nieuwe designfamilie van neubau eyewear

Maak kennis met: Sarah, Felix, Erwin en Manu . ‘The Wire’, de nieuwe designfamilie van neubau eyewear.

In oktober verwelkomde het jonge Oostenrijkse brillenmerk neubau eyewear vier nieuwe modellen uit roestvrij staal in zijn assortiment. De nieuwe modellen maken weer een overtuigende indruk met hun vernieuwende, maar toch tijdloze design en met hun perfecte pasvorm. Maak kennis met…

Sarah

Sarah is jong, urban en vrouwelijk dankzij haar subtiele vlindervorm, die een klassiek design combineert met de nieuwste trends: goud en draadmonturen. Ze is de elegantste van de familie en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: silky rose, eclectic silver, glorious gold en glorious gold/white.

Sarah – Electric Silver

Felix

Felix is daarentegen de coole trendsetter onder de draadmonturen. Zijn ronde vorm weerspiegelt de moderne invloeden die doorsijpelen uit subculturen naar het grote publiek. Net zoals zijn zus Sarah past dit neutrale model op elke gezichtsvorm. Hij is verkrijgbaar in silky rose, eclectic silver, glorious gold en glorious gold/white.

Felix – Glorious Gold

Erwin

Erwin houdt van het buitengewone. Zijn draadafwerking is een verfrissende avant-gardeversie van het klassieke design met dubbele neusbrug. Hij straalt in verschillende kleuren van graphite matte, eclectic silver en eclectic silver/black tot glorious gold en staat perfect op neuzen van elk geslacht.

Erwin – Electric Silver / Black

Manu

Tot slot is Manu de individualist die weigert schaapachtig alle modetrends te volgen. Met zijn ronde vorm en dubbele neusbrug speelt dit nieuwe draadmodel slim in op de huidige mode en creëert hij tegelijk een nieuwe, eigen stijl. Net zoals Erwin is Manu een neutraal montuur. Het is verkrijgbaar in graphite matte, eclectic silver, eclectic silver/black en glorious gold.

Manu – Electric Silver

Alle modellen in de ‘Wire’-reeks zijn gemaakt van bijna gewichtloos roestvrij staal en hebben aanpasbare neuskussentjes en brilveren. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Leuk kennis te maken!

Meer informatie

www.silhouette.com

www.neubau-eyewear.com