Limited Edition van Frank and Lucie: Greyvanna computerleesbrillen

The Reading Company, leverancier van onder andere Frank and Lucie, komt weer met goed nieuws! De nieuwste Frank and Lucie Greyvanna’s zijn namelijk binnen!

Limited edition: Greyvanna

Greyvanna is een prachtige nieuwe kleur, die het helemaal gaat maken. Zoals de naam doet vermoeden is het een toffe kleurencombinatie tussen havanna en grijs.

Enthousiast geworden? Dan moet je er snel bij zijn! Deze hippe kleur is namelijk maar beperkt leverbaar. Justine Smid, accountmanager van The Reading Company over deze limited edition computerleesbrillen: “We hebben bewust gekozen voor een unieke en eenmalige limited edition, omdat we zo exclusief blijven en de interesse van de klant vasthouden.”

De computerleesbrillen zijn beschikbaar in de drie modellen die we allemaal kennen van Frank and Lucie: Eyeball, Eyecon en Eyebrow.

Blauwfilter

Nog een extraatje: de brillen zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook nog eens voorzien van glas met blauwlicht filter. Dit zorgt dat lang staren naar een beeldscherm minder vermoeiend is.

Aangezien steeds men tegenwoordig steeds meer gebruik maakt van beeldschermen, komen er ook steeds meer klachten over vermoeide en droge ogen. Die toename bleef niet onopgemerkt bij Frank and Lucie. Justine Smid: “De vraag naar brillen naar blauwfilter brillen neemt toe, dat horen wij overal. Hier wilden wij dus graag iets mee doen. Maar het ene blauwlicht filter, is het andere blauwlicht filter niet. Dus hebben we uitvoerig getest welke glazen het beste zijn. Vervolgens hebben we de beste glazen in onze nieuwe computerleesbrillen gezet.”

Meer informatie

www.frankandlucie.com

Of neem contact op met Justine Smid: 026-363 84 59

info@thereadingcompany.nl